im still alive

hellooooo
okej ja det är jobbigt att blogga
men iaf jag har gjort saker tex
spelat minigolf
 
åkt gokart
 
varit på pedikyr: fett awesome
 
inrett mitt skåp
 
 
börjat high school (omg)
 
 
här är mitt schema:
jeee ni får vrida på huvudet
 
och så har jag börjat spela volleyboll! är ganska kass men jag kom med i c-squad iaf.
så första dagen skulle jag lägga mina träningsgrejer i ett gymlocker men mitt hänglås passade inte... :( så jag fick prega in allt i mitt vanliga skåp.
anyways. jag tog mina grejer och gick till min första lektion. först gick jag rakt förbi dörren, så jag fick vända och gå tillbaka hehe. så alla lektioner är 50 min långa med 4 minuters "rast" mellan. när klockan ringer börjar lektionen och då måste man vara på plats. första lektionen på morgonen ställer alla sig upp och läser pledge of allegiance eller nåt vilket var väldigt förvirrande. när det ringer ut till rast igen får man skynda sig till sitt skåp och vidare till nästa lektion, det är inte så att man hinner gå till coop direkt (om det nu hade funnits). första dan var bara introduktion och lite roligheter som det brukar vara. min skoldag slutade 3.25 och volleybollträningen börjar 3.30 så det är bara att gå och byta om och värma upp. efter träningen åkte jag hem (körde bil coolt va) och käkade, sen åkte vi över till jenna och hjälpte henne med icebucket challenge-saken (tove och julia sluta mesa och gör det ;) ) sen åkte vi hem igen och bakade en kladdkaka. mums! eller ja, vi åt den inte för den är till knytkalaset med vb imrn!
jag är gaaanska slut efterden här dagen... imorgon kör vi igen! x)
byebye :*
 
 

veckan

tjo alla trogna läsare
 
vad har hänt i veckan? svar:
var och skolshoppade på target och scheels (en stor sportaffär). efter sådär 4 timmar  var vi inte nöjda utan drog en sväng till the mall och kollade på kläder. det var jag, mady (v-sis), kris (v-mamma), madys kompisar+2 mammor och jenna som är i min ålder.
anteckningblogg, mappar, pennor, miniräknare, mini-whiteboard osv
/söndag
 
nu börjar en vecka utan något att göra egentligen, som sommarlov hemma förutom att jag bara känner typ 1 person utanför hushållet xD men iaf i måndags hängde jag med den personen, jenna och träffade nr 2: taylor. de lärde mej lite volleyboll och vi snaackade om skolan och allmänt skvaller u know. trevligt.
 
tisdag kväll var det biodags! först åkte vi till t.g.i.fridays och käkade lite, såååååå gott <3 sen såg vi guardians of the galaxy och jag älskade den! det bra med marvel-filmerna är att de har en story men också är sjukt. roliga.
i biosalongen fanns värsta lyxstolarna som man kunde fälla ner och ett fotstöd som kom upp och de var jättemjuka, man hade lätt kunnat sova i dem! sjukt najjs.
 
okidoki onsdag var typ en tråkig dag men på kvällen kom några av madys kompisar över och vi spelade lite volleyboll i trädgården och sen spelade vi kort. (jag har lärt ut skitgubbe och de älskar det!)
 
idag gick jag upp kl 8 för att laga pankakor åt madys barnsittningsbarn eftersom hon var på volleybollträning. de gillade det! dock hade en av dem typ 1 kg nutella på xD
sen hände väl inte så mycket mer, efter middagen gick jag mady och todd ut och spelade lite volleyboll igen. måste öva upp mig nu, träning/uttagningarna börjar på måndag: kl freaking 6 på morgonen :/
till sist kollade vi lite på welcome to sweden som min familj hade spelat in innan jag kom, fett rolig serie.
 
peaze out
 

waterskiing

såhär gick det:
steg 1: ta på skidorna
 
steg 2: misslyckas ett par gånger
 
 
steg 3: lyckas!
 
 
steg 4: big smile!
 
 
on the tube
 
 
 
in action
 
vår lilla trampbåt
 
kajak och paddleboard
 
LUND-båten
 

malinforayear

min blogg under ett år (och inte mer för det är jobbigt att blogga) när jag flyttar till USA! ett år (tio månader men jaja) blir det i north dakota. följ, kommentera, skäll på mig när jag glömmer uppdatera.

RSS 2.0