im still alive

hellooooo
okej ja det är jobbigt att blogga
men iaf jag har gjort saker tex
spelat minigolf
 
åkt gokart
 
varit på pedikyr: fett awesome
 
inrett mitt skåp
 
 
börjat high school (omg)
 
 
här är mitt schema:
jeee ni får vrida på huvudet
 
och så har jag börjat spela volleyboll! är ganska kass men jag kom med i c-squad iaf.
så första dagen skulle jag lägga mina träningsgrejer i ett gymlocker men mitt hänglås passade inte... :( så jag fick prega in allt i mitt vanliga skåp.
anyways. jag tog mina grejer och gick till min första lektion. först gick jag rakt förbi dörren, så jag fick vända och gå tillbaka hehe. så alla lektioner är 50 min långa med 4 minuters "rast" mellan. när klockan ringer börjar lektionen och då måste man vara på plats. första lektionen på morgonen ställer alla sig upp och läser pledge of allegiance eller nåt vilket var väldigt förvirrande. när det ringer ut till rast igen får man skynda sig till sitt skåp och vidare till nästa lektion, det är inte så att man hinner gå till coop direkt (om det nu hade funnits). första dan var bara introduktion och lite roligheter som det brukar vara. min skoldag slutade 3.25 och volleybollträningen börjar 3.30 så det är bara att gå och byta om och värma upp. efter träningen åkte jag hem (körde bil coolt va) och käkade, sen åkte vi över till jenna och hjälpte henne med icebucket challenge-saken (tove och julia sluta mesa och gör det ;) ) sen åkte vi hem igen och bakade en kladdkaka. mums! eller ja, vi åt den inte för den är till knytkalaset med vb imrn!
jag är gaaanska slut efterden här dagen... imorgon kör vi igen! x)
byebye :*
 
 

malinforayear

min blogg under ett år (och inte mer för det är jobbigt att blogga) när jag flyttar till USA! ett år (tio månader men jaja) blir det i north dakota. följ, kommentera, skäll på mig när jag glömmer uppdatera.

RSS 2.0